11 Mayıs 2016 Çarşamba

Kayrak Tası Mat Karo Laminat Parke

Kayrak Tası Mat Laminat Parke 8mmx408mmx1224mm 4V Derzli  AC6/34 Antistatik 1 Kutu: 0.999 m² kutu başına Plank: 2 Adet






Kömür rengi gerçek Tas duygusunu geliştirmek için dört kenarındaki eğim ile büyük levha biçiminde modern bir laminat zemin olduğunu. Bu kat hakiki taşı,mat yüzey vurgusu gerçek taş karo yapısını, takip eden bir gerçek yüzey oluşturur. Karo Tas Arduvaz kalite seviyesi yüksek trafik,aşınma ve ortak alanlarda kullanım için idealdir.

Karo Tas Parke ticari laminat zeminler, tüm projeler için ideal bir seçimdir. Üstün aşınma direnci ve gelişmiş patentli ile çok katmanlı kurmak , yüksek trafiğe ayakta yeteneğine sahiptirler. Bizim birçok tasarım ve özelleştirme olanakları mükemmel seçimini kolaylaştırmak ticari döşeme her proje için.

Karo Tas Parke ticari laminat parke örnekleri ürünün daha iyi bir fikir almak ya da müşterilerine seçim için farklı kullanılabilir tasarım seçenekleri göstermek için izin verir. Biz mimarlar, müteahhitler, bina rehberleri ve diğer profesyoneller için siparişi ücretsiz katalog numune seçeneği sunmuştur.

Karo Tas Parke ticari laminat zeminler edilebilir tutulan bir zaman minimum ve en az çaba ile, sorunsuz. Dahası, tüm katlar zaten bir kere, hemen üzerinde yürümek yüklü kosularda, koruyucu bir yüzeye sahiptir.Geri dönüşüm önemli bir çevre politikasının bir parçası ve tas laminat ürünlerin içeriğinin% 35 ahşap sektöründe ahşap fazlasının ürünüdür.

GNS PARKE - http://www.paradorparke.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder