11 Mayıs 2016 Çarşamba

Beyaz Mat Düz Kenar Karo Laminat Parke

Beyaz Mat Karo Laminat Parke 8mmx408mmx1224mm Düz Kenat AC5/33 Düz Kenar Oluksuz Antistatik 1 Kutu: 0.999 m² kutu başına Plank: 2 Adet




Beyaz Karo Laminat Parke büyük levha biçiminde bir ışık modern laminat zemin olduğunu. Beyaz Karo mat yüzey ve daha yumuşak bir dokunuş ipeksi, pürüzsüz bir yüzey dokusu vardır. Beyaz Karo kalite seviyesi ev içi kullanım için uygundur.

Beyaz Karo Parke ev,ticari laminat zeminler, tüm projeler için ideal bir seçimdir. Üstün aşınma direnci ve gelişmiş patentli ile çok katmanlı kurmak , yüksek trafiğe ayakta yeteneğine sahiptirler. Bizim birçok tasarım ve özelleştirme olanakları mükemmel seçimini kolaylaştırmak ticari döşeme her proje için.

Beyaz Karo Parke ev, ticari laminat parke örnekleri ürünün daha iyi bir fikir almak ya da müşterilerine seçim için farklı kullanılabilir tasarım seçenekleri göstermek için izin verir. Biz mimarlar, müteahhitler, bina rehberleri ve diğer profesyoneller için siparişi ücretsiz katalog numune seçeneği sunmuştur.

Karo Parke ev,ticari laminat zeminler edilebilir tutulan bir zaman minimum ve en az çaba ile, sorunsuz. Dahası, tüm katlar zaten bir kere, hemen üzerinde yürümek yüklü kosularda, koruyucu bir yüzeye sahiptir.Geri dönüşüm önemli bir çevre politikasının bir parçası ve bizim laminat ürünlerin içeriğinin% 35 ahşap sektöründe ahşap fazlasının ürünüdür.

GNS PARKE - http://www.paradorparke.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder