11 Mayıs 2016 Çarşamba

Beton Gri Düz Kenar Laminat Parke







Beton Gri büyük levha biçiminde modern bir laminat zemin olduğunu. Mat Yüzey Karo Laminat Parke daha yumuşak bir dokunuş ipeksi, pürüzsüz bir yüzey dokusu vardır. Karo Beton Laminat Parke kalite seviyesi gündelik hayatın zorlukları işlemek için tasarlanmıştır.

Karo Beton Parke ticari laminat zeminler, tüm projeler için ideal bir seçimdir. Üstün aşınma direnci ve gelişmiş patentli ile çok katmanlı kurmak , yüksek trafiğe ayakta yeteneğine sahiptirler. Bizim birçok tasarım ve özelleştirme olanakları mükemmel seçimini kolaylaştırmak ticari döşeme her proje için. 

Karo Beton Parke ticari laminat parke örnekleri ürünün daha iyi bir fikir almak ya da müşterilerine seçim için farklı kullanılabilir tasarım seçenekleri göstermek için izin verir. Biz mimarlar, müteahhitler, bina rehberleri ve diğer profesyoneller için siparişi ücretsiz katalog numune seçeneği sunmuştur.

Karo Beton Parke ticari laminat zeminler edilebilir tutulan bir zaman minimum ve en az çaba ile, sorunsuz. Dahası, tüm katlar zaten bir kere, hemen üzerinde yürümek yüklü kosularda, koruyucu bir yüzeye sahiptir.Geri dönüşüm önemli bir çevre politikasının bir parçası ve bizim laminat ürünlerin içeriğinin% 35 ahşap sektöründe ahşap fazlasının oluşur olduğunu.

Beton Gri Laminat Parke 8mmx408mmx1224mm AC5/33 Düz Kenar Oluksuz Antistatik 1 Kutu: 0.999 m² kutu başına Plank: 2 Adet

GNS PARKE - http://www.paradorparke.com




1 yorum:

  1. Esenyurt Parke Ustası uygun fiyatları ile her zaman hizmetiniz de bulunacaktır lütfen bizden fiyat alınız. Yapığımız işcilik ve malzeme 5 yıl garantilidir.

    YanıtlaSil